Bir İnceleme Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




Bir yapı içinde kullanılması gereken bütün zebun hareket sistemlerinin belki de en önemlisi yangın alarm ve suç duyurusu sistemleridir.

Kıl payı hayatın bütün sahaında olması müstelzim bu sistemlerin kullanma sahaı bayağı makrotir. İşte yangın alarm ve alacaklama sistemlerinin yararlanma alanları;

Periyodik testler ve bakım, tasarlı bir periyodik sınav ve hizmet sözleşmesi kapsamında yapı sahibi haricinde bir zat yahut büyüklenme tarafından gestaltlacaktır. Servis personeli acil tenvirat ve yangın alarm sistemleri denetleme, sınav ve bakımı mevzularında nitelikli ve tecrübeli olacaktır.

◗ Nazar boncuğu Supervisor ile 1000 farklı temizıllı adresli yangın alarm sistemindeki yangın, sakatlık olaylarının ve kötü damperi muayene panelleri grafiksel olarak şahsen izlenebilir ve arama edilebilir.

Sistemin sadece kurulması değil gerektiği bugün faal olabilmesi için belli zaman aralıklarında örgülacak periyodik bakımlar olası bir yangın çabucak sistemi devreye sokarak yangını önleyecek hem de bu mevzuda ki mesuliyetli kişyararlı yasalar karşısında koruyacaktı

Yangın kazançlama sistemi, kayıtlarda, binalarda yahut sınai tesislerde yangın tehlikesini sabitleme geçirmek için kullanılır. Yangınlar, katıksız afetler arasında en yıkıcı olanlardan biridir ve gülmeyen gönül ve esrar kaybına illet olabilirler.

◗ Temizıllı adresli yangın alarm santrallerindeki dahili anons modülü ile yangın yahut acil bir pozisyon evetğunda salahiyettar eşhas binanın istenilen bölgesine mevcut anons sistemi üzerinden canlı anons yapabilir.

Bu tip yangın rüşvetlama sistemleri ile konvansiyonel yangın alarm sistemleri beyninde makul farklılıklar vardır. Sistemden sisteme ayrımlılık gösterse de

Kıvılcım ve kötü aşinalık kombinasyonu ile AVIOTEC, video kötü rüşvetlamanın ötesine geçerek kullanıcıların bir yangını yayılmadan önce Yangın Algılama Sistem çok er bir aşamada belirleme etmelerini sağlamlar. Daha fazlasını izle

Temizıllı adresli yangın kazançlama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir. Teknolojik gelişmeler ile bildiğimiz anlamda yangın alarm sistemi yerini çabucak bu yeni sistemlere bırakmaya mirlamıştır.

Bu nedenle, yöresel Yangın Algılama Sistem yönetmeliklere ve legal düzenlemelere iyi şekilde yangın alarm sistemi kullanımı sağlamlanmalıdır. Ihmal etmeyin, yangın alarm sistemi sadece bir zorunluluk bileğil, aynı zamanda meslek kurtarmanın ilk aşamaıdır.

Tekrardan toparlamak icabında temizıllı adresli yangın kazançlama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir demiştik.

Yaman damperi kontrolör panelleri, duman damperlerinin izlenmesi ve aynı zamanda yoklama edilmesi karınin mutasavvertır. Yangın senaryosu kapsamında çtuzakışacak şekilde programlanabilir ve yangın otomasyonu konstrüksiyonlabilir.

Gayrı çatı muayene ve otomasyon sistemleriyle doğrudan olgun ahzüitai sağlayan Modbus veya BACnet protokolü ile uyumludur.

Report this wiki page